Winterwandeling

”Dans, toneel, muziek, en iets om je handen aan te warmen”

Op zondag 22 december, vlak voor de feestdagen, organiseert Bureau Europa winterwandelingen in het Frontenpark. Onder begeleiding van een acteur lopen de wandelaars door de Lage Fronten, een gebied vol verwachting, een stadspark in ontwikkeling. Tijdens de wandeling komen bezoekers voor aangename verrassingen in woord, beeld en klank te staan: ontmoetingen in de ijle winterlucht. De geschiedenis van het gebied en de geest van Kerstmis worden al wandelend gedeeld.

Aan de wandeling werken mee: Gotra Ballet (Joost Vrouenraets en Maïté Guérin ), Yorick Stam (gids), Joost Horward – Karmijnrood Podiumkunst (artistieke begeleiding), en diverse muzikanten. Het wordt een dag van wandelen, luisteren en kijken in het Frontenpark.

Datum: zondag 22 december 2013

Tijden: wandelingen starten om 11 uur, 13 uur en 15 uur. De wandeling duurt 45 minuten. Aan iedere wandeling kunnen maximaal 30 personen deelnemen.

Startpunt: verzamelen bij ingang Frontenpark aan het Infopunt (uitrit Q-Park Cabergerweg)

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding via: info@bureau-europa.nl

Praktische informatie:

Warme kleding en stevige schoenen zijn aanbevolen. Bij milde regen gaat de wandeling door. Voor paraplus wordt gezorgd. Voor een warme, winterse sfeer wordt soep geserveerd.

productie Rebekka Straetmans (Bureau Europa)
saxofoon Ken Hanssens
gitaar Max Ischebeck
slagwerk Lukas Dahle
regie, gids, spel en zang Yorick Stam
coaching en spel Joost Horward